Partida Simona Halep-Elina Svitolina se joacă mâine la Turneul Campioanelor

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep
Foto: Inquam Photos / Manases Sandor

Simona Halep-Elina Svitolina se joacă mâine, la 12.30, la Turneul Campioanelor de la Shenzen.

Halep și Svitolina s-au întâlnit de 8 ori, fiecare câștigând câte patru partide. Simona Halep a câștigat ultima întâlnire, în semifinalele de la Wimbledon din acest an, meci încheiat cu scorul 6-1, 6-3.

Simona Halep a câștigat ieri partida disputată cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, 3-6, 7-6, 6-3, după un meci care a durat peste 2 ore și jumătate.

Elina Svitolina a câștigat partida disputată ieri cu Carolina Pliskova. Jucătoarea din Ucraina s-a impus după o oră şi 55 de minute de joc în faţa jucătoarei din Cehia, Karolina Pliskova, scor 7-6, 6-4.

Meciul dintre Karolina Pliskova (27 de ani, nr. 2 WTA) şi Elina Svitolina (25 de ani, nr. 8 WTA) a fost prima partidă din Grupa Mov, acolo unde se află Simona Halep (28 de ani, nr. 5 WTA) şi Bianca Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA). Cele două au deschis grupa în ediţia 2019 a Turneului Campioanelor.

 

Meciul Simona Halep-Elina Svitolian poate fi urmărit pe Digi Sport 2. Descarcă aplicația Digi Online și poți vedea partida pe telefon sau tabletă.

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri