Simona Halep: Faptul că am stat pe teren şi am alergat ca nebuna trei ore mă face mai încrezătoare

Data actualizării: Data publicării:
BNP Paribas Open - Day 7
FOTO: Getty Images

Simona Halep spune că poate reveni pe locul I mondial dacă va da dovadă de aceeaşi ambiţie şi putere de luptă precum a arătat în dificilul meci cu Polona Hercog, din turul al treilea al Miami Open, câştigat după aproape trei ore de joc.

BNP Paribas Open - Day 7
Simona Halep spune că poate reveni pe locul I mondial dacă va da dovadă de aceeaşi ambiţie şi putere de luptă precum a arătat în dificilul meci cu Polona Hercog, din turul al treilea al Miami Open, câştigat după aproape trei ore de joc. FOTO: Getty Images

"A fost un meci greu, a jucat incredibil. Cred că amândouă am jucat în final mult mai bine decât la început. Sunt foarte bucuroasă de această victorie, înseamnă foarte mult. Faptul că am stat acolo şi am alergat ca nebuna timp de trei ore mă face mai bucuroasă şi mai încrezătoare. Mi-am găsit încet, încet ritmul, faptul că nu am cedat niciun punct înseamnă mult, îmi oferă încredre pe mai departe, că pot câştiga orice meci joc. Aşa că dacă doresc să am acea senzaţie ca anul trecut, când am terminat ca numărul 1, trebuie să fac ceea ce am făcut azi. Dacă fac ceea ce am făcut azi, cred că am o şansă să redevin numărul 1. Este pentrru prima dată când joc şi câştig pe acest teren şi sunt fericită şi abia aştept să revin să joc aici. Vă mulţumesc pentru că aţi venit şi m-aţi susţinent, este o plăcere să joc la Miami şi sper să trec mai multe tururi", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, duminică, în turul al treilea al Miami Open, cu scorul de 5-7, 7-6 (1), 6-2, pe slovena Polona Hercog, locul 93 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri