Simona Halep, la finalul meciului cu Kenin: „Nu știu cum am câștigat în seara aceasta. Este atât de greu de explicat”

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep
Foto: Agerpres

Simona Halep a trecut în turul trei la Australian Open după un meci maraton, de două ore și jumătate, cu Sofia Kenin. Pe Halep o așteaptă un meci greu în turul trei, unde o va întâlni pe americanca Venus Williams. 

simona halep kaia kanepi live text australian open 2019
Simona Halep riscă să piardă primul loc în clasamentul WTA dupa Australian Open (Foto: Agerpres)

„Nu știu cum am câștigat în seara aceasta. Este atât de greu de explicat ce s-a întâmplat pe teren, a fost un meci tare dificil. E o jucătoare uimitoare şi a fost greu să lupţi pentru fiecare minge, să alergi aşa de mult. M-am accidentat un pic în setul al doilea, dar am luptat pentru că îmi doream să înving şi să vin să joc din nou în faţa voastră. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin, este uimitor!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep - Sofia Kenin, 6-3, 6-7, 6-4, la Australian Open. O va întâlni pe Venus Williams în turul 3

În turul trei, Simona Halep o va întâlni pe Venus Williams. Williams a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în turul 1 și pe franțuzoaica Alize Cornet în turul secund. Simona Halep se va lupta astfel pentru un loc în optimile de la Australian Open cu o legendă a tenisului feminin. Cea mai în vârstă jucătoare din top 100 WTA, americanca Venus Williams, fost lider WTA, pare mai în formă ca oricând la cei 38 de ani ai săi.

Simona Halep se simte însă bine la Australian Open, unde are parte de o galerie numeroasă. „Mulţumesc foarte mult românilor care au venit la meci, dar şi australienilor pentru că ştiu că şi ei ţin cu mine. Îmi place foarte mult să joc aici la Melbourne şi sper ca în turul viitor să joc mai bine şi să fac un meci mai bun”, a declarat Simona Halep după meciul cu Sofia Kenin.

CITEȘTE ȘI: CTP: Simona Halep a câștigat cu „inima” în fața unei adversare „sălbatice”. Meciul cu Venus Williams, mai puțin dificil

                         CTP: Sper că oficialii nu i-au văzut lui Florin Segărceanu gestul care a ajutat-o pe Simona Halep

                        

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri