Simona Halep revine pe hard la Rogers Cup, în exclusivitate la Digi Sport

Data publicării:
Simona & Fernandez

Până la data de 11 august 2019, Digi Sport va transmite în direct și în exclusivitate turneul de tenis WTA de la Toronto, competiție în cadrul căreia Simona Halep va reveni pe suprafața rapidă. Trimisul special al Digi Sport la Rogers Cup 2019, Gabriel Morariu, va fi în legătură cu Simona pe toată durata participării sale la turneu, cu interviuri în exclusivitate și cele mai noi știri despre competiție. Proaspăt laureată la Wimbledon, numărul 4 WTA are de apărat 900 de puncte în clasament, după câștigarea ediției de anul trecut. Rogers Cup este una dintre competițiile preferate ale româncei, care s-a impus în Canada și în 2016, după ce cu un an înainte a disputat finala, iar în 2017 a atins penultimul act.

„Senzațiile sunt ciudate, pentru că nu m-am antrenat în ultima vreme. Dar mă simt bine pe teren, mă simt cu poftă de joc. Dar va fi greu prima săptămână să îmi găsesc ritmul”, a spus Simona în interviul acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

Simona Halep va intra miercuri, 7 august 2019, direct în turul doi la Toronto, acolo unde o va întâlni pe americanca de 24 de ani Jennifer Brady, câștigătoare, în primul tur, în fața franțuzoaicei Kristina Mladenovic. Aceasta este prima întâlnire dintre Simona și Brady, numărul 76 WTA.

„Un meci dificil, ținând cont că este primul după sezonul de iarbă. Nu vrea să mă gândesc la ce joacă ea, ci la ceea ce voi face eu pe teren. Vreau să îmi revin și să simt forma maximă atunci când intru pe teren. Vor fi câteva zile grele, poate chiar și o săptămână. Turneul va fi dificil, dar nu mă stresez și nici nu intru în panică”, a mai spus românca.

În afara probei de simplu, campioana de anul trecut de la Rogers Cup va participa la această ediție și la proba de dublu, alături de Leylah Annie Fernandez, o sportivă din Canada în vârstă de numai 16 ani.

Programul transmisiunilor WTA Toronto, marți 6 august, Digi Sport 2:

  • Venus WILLIAMS (SUA) - Carla SUÁREZ NAVARRO (Spania), ora 18:00

  • Simona HALEP (România)/Leylah FERNANDEZ (Canada) - Nicole MELICHAR (SUA)/Kveta PESCHKE (Cehia), aprox. ora 20:00

  • Victoria AZARENKA (Belarus) - Camila GIORGI (Italia), nu înainte de ora 21:00

  • Ashleigh BARTY (Australia) - Sofia KENIN (SUA), nu înainte de ora 22:00

  • Aryna SABALENKA (Belarus) - Anastasia PAVLYUCHENKOVA (Rusia), nu înainte de 00:00

  • Bianca ANDREESCU (Canada) - Eugenie BOUCHARD (Canada), nu înainte de 02:00

  • Sloane STEPHENS (SUA) - Marie BOUZKOVA (Cehia), nu înainte de ora 04:00

Luptă pentru locul 1 WTA

În timp ce Simona își va apăra titlul de anul trecut, Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Karolina Pliskova se vor lupta la Toronto pentru prima poziție în ierarhia WTA. Ca să revină pe primul loc, Osaka trebuie să aibă un traseu în care să joace cu un tur mai mult decât Barty. Totodată, Pliskova ar putea ajunge pe locul 1 dacă va atinge minimum faza semifinalelor, iar Osaka si Barty ar părăsi competiția până atunci. Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an până în 2021, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și cele mai bune jucătoare de tenis din România. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile Fed Cup și Cupa Davis.

Din Grupul Digi | RCS&RDS mai fac parte posturile de televiziune Digi24, Digi4K, televiziunea FilmNow (pay tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Animal World și Digi Life, televiziunile UTV, Music Channel și Hit Music Channel, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM și Dance FM și platforma DigiOnline.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri