Simona Halep s-a retras de la Indian Wells. Tenismena a suferit o accidentare la picior

Data publicării:
2020 Australian Open - Day 2
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 21: Simona Halep of Romania falls over during her Women's Singles first round match against Jennifer Brady of the United States on day two of the 2020 Australian Open at Melbourne Park on January 21, 2020 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Simona Halep, numărul 2 WTA, s-a retras de la ediția de anul acesta a turneului de la Indian Wells, se arată pe pagina de Twitter a competiției din Statele Unite.

„Sunt extrem de dezamăgită că trebuie să mă retrag de la 2020 BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o âînainte de Dubai îmi creează în continuare probleme și nu mă voi putea recupera în timp pentru a călători la Indian Wells", este mesajul pe care l-a transmis Halep prin intermediul paginii de Twitter a turneului.

„Este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente ale calendarului tenisului și sunt foarte tristă că-l ratez, dar aștept cu nerăbdare să mă întorc în 2021!", a adăugat proaspăta campioană de la Dubai, potrivit Mediafax.

Turneul de la Indian Wells se desfășoară în perioada 9-22 martie și este de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep a câștigat trofeul de aici în 2015. Anul trecut, ea a fost eliminată în optimile de finală de Marketa Vondrousova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri