Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Wuhan Open

Data actualizării: Data publicării:
halep

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, competiţie de categorie Prmier 5, relatează News.ro. Cele două vor juca marți, urmând să fie stabilită și ora la care va fi disputată partida.

Kasatkina a învins-o, luni, în primul tur, cu 6-1, 2-6, 6-3, pe americanca Alison Riske, locul 51 WTA, după un meci care a durat o oră şi 50 de minute.

Simona Halep, direct acceptată în manşa a doua, conduce, cu scorul de 2-0, în întâlnirile cu jucătoarea rusă de 20 de ani. Anul acesta, în turul al treilea al French Open, românca a câştigat cu 6-0, 7-5, iar anul trecut, în turul al doilea al turneului de la Miami, cu 6-3, 7-5.

La ediţia precedentă a Wuhan Open, Halep a ajuns în semifinalele, fază în care a fost eliminată de Petra Kvitova, cu 6-1, 6-2. 

În primul tur de la Wuhan Open au fost și câteva surprize: finalista de la US Open, Sloane Stephens, Roberta Vinci, Carla Suarez Navarro, Kristina Mladenovic și Anastasija Sevastova au fost eliminate. 

Simona Halep scapă astfel de posibilitatea de a o întâlni pe Sevastova, în optimile competiției. Româncei i se prevedea un traseu dificil la turneul Premier 5 din China

Sorana Cirstea s-a calificat în al doilea tur al competiției, după o victorie contra sportivei Yafan Wang (6-3,6-3).

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri