Soția unui celebru fotbalist rus, dată jos din avion după ce a amenințat echipajul aeronavei

Data actualizării: Data publicării:
arsavina

Soția fotbalistului Andrei Arșavin, fostul căpitan al echipei naționale a Rusiei, a fost dată jos pe aeroport dintr-un avion al companiei Aeroflot, pentru că ar fi manifestat un „comportament obstructiv” și ar fi refuzat să se conformeze solicitărilor echipajului, relatează RFE/RL

screen-shot-2016-09-02-at-10-36-00
Soții Arșavin.

Într-un comunicat remis luni presei ruse, responsabilii companiei aeriene rusești au explicat incidentul, care a avut loc sâmbătă, 6 ianuarie.

Potrivit Aeroflot, căpitanul aeronavei a luat decizia o da jos pe Alisa Arșavina de la bordul avionului după ce soția fotbalistului, provocând un scandal, a insistat că bona copiilor ei să se așeze la business class, deși biletul acesteia fusese cumpărat pentru clasa economic.

Alisa Arșavina urcase la bordul aeronavei SU1946 – care urma să zboare de la Moscova la Almaty, în Kazahstan - alături de copiii ei, bunicul lor și bona familiei.

În momentul în care membrii echipajului i-au interzis bonei să se așeze la clasa business, soția lui Andrei Arșavin a trecut la amenințări și intimidări, spunând că ar fi un agent important din cadrul Serviciului Federal de Securitate (FSB), au precizat reprezentanții Aeroflot.

De asemenea, femeia a ignorat și cererile repetate ale stewardesei de a le fixa copiiilor centurile de siguranță.

Andrei Arșavin, care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei fotbalistice la echipa Zenit Sankt Petersburg și la Arsenal Londra, joacă în prezent în liga din Kazahstan, la echipa FC Kairat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri