Ambasada Suediei, încă un mesaj superb pentru Simona Halep, după înfrângerea de la Doha

Data publicării:
simona halep razand

După ce, vineri, Ambasada Suediei la București a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj de dragoste la adresa Simonei Halep, sâmbătă seara, a revenit cu un alt mesaj superb la adresa jucătoarei din România.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte de finala de sâmbătă, Simona Halep a avut o zi de vineri grea, la Doha. Semifinala în fața ucrainencei Elina Svitolina i-a întins nervii și rezistența fizică la maximum. Halep a fost condusă în decisiv cu 4-1, 30-0, dar a produs o revenire de senzație și, dând dovadă de o forță mintală remarcabilă, a învins-o pe jucătoarea din Ucraina. Vorba lui Cristian Tudor Popescu: „Hopa-Mitică, nu se sparge, nu se strică”.

CITEȘTE ȘI: Thierry Van Cleemput: Simona Halep e o mare campioană, dar nu mi se potriveşte deloc

Imediat după semifinală, Ambasada Suediei a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru Halep - o declarație de dragoste de Valentine’ Day: „Când are o zi lungă la birou, amintește-i că pentru tine e mereu nr. 1”.

Iar sâmbătă, după finala „extaz-agonie-speranță-înfrângere” împotriva lui Elise Mertens, cei de la ambasadă au revenit cu un nou mesaj: „Știi că o iubești cu adevărat când singurul challange e să nu te gândești la ea în fiecare moment”. Postarea a primit peste 1.000 de like-uri și share-uri.

Simona Halep, locul 2 WTA începând de luni şi favorită 3, va juca la Dubai direct în turul doi cu jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 80 WTA, beneficiară a unui wild card.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri