Beijing | Halep o va întâlni pe jucătoarea care a eliminat-o la Australian Open

Data actualizării: Data publicării:
2016 US Open - Day 10

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, o va întâlni pe chinezoaica Shuai Zhang, locul 36 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Zhang a învins-o anul acesta pe Halep în primul tur la Australian Open, scrie News.ro.

2016 US Open - Day 10
Foto> Guliver/GettyImages

Simona Halep va evolua, joi, nu înainte de 14:30, cu Shuai Zhang, în optimile de finală ale China Open

Shuai Zhang a trecut, în turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 (4), după două ore şi 31 de minute, de americanca Alison Riske, jucătoare venită din calificări şi locul 60 WTA.

Simona Halep a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva belgiană Yanina Wickmayer, locul 56 WTA, calificându-se pentru a doua oară în carieră în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory China Open.

Halep (25 de ani) şi Zhang (27 de ani) s-au mai întâlnit de două ori în carieră, fiecare sportivă impunându-se câte o dată. Halep a câştigat cu scorul de 6-1, 6-1, în primul tur la Indian Wells în 2012, iar Zhang s-a impus anul acesta în primul tur de la Australian Open, scor 6-4, 6-3. Aceasta a reprezentat prima victorie a chinezoaicei în proba de simplu a unui turneu de Grand Slam.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri