Bianca Andreescu a izbucnit în plâns, după finala de la US Open. Sportiva și-a depășit idolul, în clasamentul WTA

Data actualizării: Data publicării:
bianca plange
Foto: Captură Twitter

Bianca Andreescu a izbucnit în plâns, la conferința de presă după finala US Open, în timp ce vorbea despre faptul că vizualizat, toată viața, victoria sa de la turneul american de Grand Slam.

Jucătoarea de tenis canadiană de origine română a fost lăudată de premierul Canadei, dar și de Simona Halep, pentru performanța ei de la US Open. Bianca Andreescu a învins-o, sâmbătă seară, pe Serena Williams, campioană de 6 ori la Flushing Meadows, cu scorul 6-3,7-5.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, nu era încă născută când Williams câștiga primul ei trofeu de la US Open, în urmă cu 20 de ani.

Bianca Andreescu va urca pe locul 5 în clasamentul mondial și o depășește pe Simona Halep. A fost un an formidabil pentru tânăra tensimenă, care în urmă cu 12 luni nu era nici printre primele 200 de jucătoare ale lumii. Premierul Canadei, Justin Trudeau, a felicitat-o pe Bianca pentru victorie.

„E greu să exprim în cuvinte, dar sunt mai mult decât recunoscătoare şi norocoasă. Am muncit foarte, foarte mult pentru acest moment. Nu am de ce mă plânge, anul acesta a fost un vis devenit realitate. Iar acum, să pot juca aici cu Serena, o adevărată legendă a acestui sport, este extraordinar”, a mai declara Bianca Andreescu, după victorie.

„Bună, tuturor! Eu sunt. Vreau să mulţumesc tuturor, celor care au venit să mă susţină în aceste două săptămâni la US Open şi celor de acasă. Faptul că mă susţineţi înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi dă o motivaţie în plus şi mă ambiţionează să fiu tot mai bună. Aşa că vă mulţumesc”, a transmis Bianca Andreescu, într-un videoclip pe Twitter.

Bianca Andreescu a recunoscut că idolul său este Simona Halep. În februarie 2018, a venit în România ca adversar, în Fed Cup și atunci a dezvăluit că idolul său este Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri