Buzărnescu nu se lasă: Două meciuri la rând într-o zi, două victorii

Data publicării:
buzarnescu mihaela
Foto: Guliver/GettyImages

După ce Mihaela Buzărnescu a fost eliminată la simplu în turul al treilea de la Wimbledon, deși a fost un meci pe care părea să-l aibă sub control, românca nu se lasă dusă din capitala britanică și face performanță la dublu. Sâmbătă a jucat în două partide consecutive, la dublu feminin și la dublu mixt, ambele încheiate cu victorii pentru Miki.

buzarnescu mihaela
Foto: Guliver/GettyImages

Perechea Mihaela Buzărnescu/Marcin Matkowski (România/Polonia) s-a calificat, sâmbătă seară, în turul doi al probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon, informează News.ro. Cei doi au trecut în runda inaugurală de echipa Alicja Rosolska/Divij Sharan (Polonia/India), scor 6-3, 7-5, într-o oră şi opt minute.

În turul doi, Buzărnescu şi Matkovski vor întâlni perechea Heather Watson/Henri Kontinen (Marea Britanie/Finlanda), cap de serie numărul 16.

În runda secundă la dublu mixt se mai află o româncă, Raluca Olaru. Olaru şi francezul Fabrice Martibn au obţinut calificarea vineri, după un meci care a durat peste trei ore. Ei vor juca în faza următoare cu perechea Nikola Mektic/Hao-Ching Chan (Croaţia/Taiwan), cap de serie 5, care au avut bye în prima rundă.

Mihaela Buzărnescu a jucat sâmbătă şi la dublu feminin. Ea şi Irina Begu, favorite 15, au eliminat în turul doi echipa Ana Bogdan/Kaitlyn Christian (România/SUA), scor 6-2, 6-2, într-o oră şi trei minute.

În runda următoare, cele două românce vor juca împotriva perechii Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez (Slovenia/Spania), cap de serie numărul 4.

Și Monica Niculescu mai este la Londra, tot la dublu. Perechea Monica Niculescu/Kirsten Flipkens (România/Belgia), cap de serie 13, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Wimbledon. Niculescu şi Flipkens au trecut în turul doi de americancele Sofia Kenin şi Sachia Vickery, scor 6-2, 1-6, 6-4, într-o oră şi 50 de minute.

În faza următoare, cele două sportive vor evolua cu perechea Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de serie 1, care a trecut de Nadia Kichenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/Australia).

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri