C.T. Popescu: Cred că Simona trebuie să ia o pauză mai lungă

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Jurnalistul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu spune că Simona Halep, care a abandonat turneul de ja Beijing după primul set, trebuie să ia o pauză pentru a-și rezolva problemele fizice.

E blocajul de la spate al Simoniei care mă făcea să fiu foarte îngrijorat după meciul de la Wuhan și spuneam că nu are încredere în corpul ei din pricina acelui blocaj. Se vedea clar că nu poate să servească și ăsta e un element foarte important. Dacă nu poți să servești, dacă nu te simți bine la servciu, întreg meciul se destructurează, ceea ce s-a întâmplat și aici, la Beijing”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Mă temeam că nu va reuși, după cum am văzut-o la Wuhan, starea fizică și pishică în care se află, lipsa de încredere, de convingere, nu am crezut că va putea să recupereze în aceste câteva zile până la Beijing și iată că așa s-a și întâmplat”, a adăugat el.

Cred că Simona trebuie să ia o pauză mai lungă acum. Trebuie să depășească această probemă fizică, pentru că îi afectează psihicul de joc”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul adaugă însă că sportiva trebuie să participe la Turneul Campioanelor, „să-și onoreze cartea de vizită”..

Simona Halep a abandonat turneul de la Beijing, după un prim set pierdut în fața lui Ons Jabeur. Halep a cerut intervenția lui Darren Cahill, apoi a fost dusă la vestiar pentru a primi îngrijiri medicale, fiind vizibil slăbită.

Simona Halep a abandonat în urmă cu câteva zile și în turneul de la Wuhan, acuzând dureri la spate încă de dinaintea disputării primului tur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri