C. T. Popescu: Dublul SIMO-NICA e cam ca Năstase - Ţiriac pe vremuri

Data publicării:
halep niculescu rogers cup 3 fb

 „A fost suprinzător pentru mine să văd ce tupeu are Simona la dublu. A făcut loburi, voleuri, unele din ele foarte bune. Deci ştie voleu. Dar Simona are lovituri de pe fundul terenului la care puţine jucătoare din circuitul de dublu pot să facă faţă. Şi atunci s-a produs o simbioză acolo, foarte bună, între Simona care loveşte de pe fundul terenului tare, în unghi, precis şi cu dreapta şi cu reverul şi obligă adversarele să trimită înapoi nu foarte tare şi nu foarte înfundat lovitura, destul de fâlfâită, mingea rămâne mai mult timp în aer. Şi atunci „zburătoarea” Monica are timp să închidă culoarele şi să vină să facă voleuri.

E o combinaţie cam ca între Ion Ţiriac şi Ilie Năstase pe vremuri. Ilie zbura, făcea voleuri stânga-dreapta, iar Ţiriac trebuia să anticipeze şi să închidă culoarele lăsate libere de Ilie. Un dublu de mare viitor, dacă vor continua să joace împreună Simona şi Monica.”

Comentatorul de tenis a denumit, printr-un joc de cuvinte, cuplul Simona Halep-Monica Niculescu SIMO-NICA și a spus că perechea SIMO-NICA are șansa ei.

De asemenea, Cristian Tudor Popescu este de părere că rezultatele bune ale Sim onei din ultimul timp se datorează și colaborării cu antrenorul Darren Cahill, un antrenor excepțional, „cel mai bun om de tenis”pe care l-a văzut în viața sa, iar saltul calitativ s-ar putea concretiza la următorul turneu, US Open.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri