C. T. Popescu: Simona Halep a pierdut după un truc al lui Mertens. În mod evident a fost o prefăcătorie

Data actualizării: Data publicării:
simona halep maini sold - crop getty
FOTO: Getty Images

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, în finala turneului de categorie Premier de la Doha. Mertens a cerut un time-out medical la scorul de 6-3, 2-1, pentru Halep, când românca era „pe val”. După o pauză destul de lungă, meciul s-a echilibrat şi a fost câştigat de Mertens. "Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens. Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie", a explicat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Mă îngrijorează cel mai tare nu că a pierdut Simona, ci că în ultimele 3, 4 game-uri, Simona a dat semne clare de probleme fizice pe piciorul stâng şi asta sper să nu fie legat de spate, coloană, de sciatic, pentru că asta i-ar afecta încrederea.

Abia scăpase de gândul că are o problemă sau ceva fizic în neregulă.

Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens, e legal, la 2 – 0 în setul 2 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea.

Astfel de momente trebuie gestionate în tenis.

Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere.

Un singur reproş aş avea din punct de vedere tactic, după ce a reuşit multe lovituri câştigătoare, Mertens i-a ridicat mingea pe mingea aspră, agresivă a Simonei. Simona s-a retras, a rămas pe fundul terenului.

Nu am văzut niciun drive volley în timpul meciului, lovitura pe care o stăpâneşte foarte bine.

Am văzut că a fost mai puţin dinamică decât de obicei. Important e să vedem ce problemă fizică are.

A făcut finală la Doha, e foarte bine, mergem mai departe”, a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Potrivit acestuia, Simona Halep ar trebui să se decidă - ori merge cu antrenor, ori continuă fără.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri