Câștigătoarea Wimbledon 2013, care a slăbit 30 de kilograme: Fostul iubit îmi spunea mereu că sunt grasă

Data actualizării: Data publicării:
2016 French Open - Day Twelve
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Sportiva franceză Marion Bartoli, care s-a retras din activitate în urmă cu patru ani şi a anunţat că va reveni în circuitul profesionist de tenis, a povestit cum a trăit un adevărat calvar alături de fostul iubit, care îi spunea îi fiecare zi cât de grasă este.

Rogers Cup Toronto - Day Three
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Marion Bartoli s-a luptat cu un virus misterios de care a reuşit să scape în 2016, după ce a pierdut spectaculos în greutate. Ea a fost spitalizată în Italia după ce a slăbit 30 de kilograme, notează News.ro.

Într-un interviu acordat L'Equipe, Bartoli a povestit despre relaţia cu fostul iubit, care i-a declanşat problemele de sănătate.

"Slăbisem mult înainte de virus deoarece fostul meu iubit m-a făcut să trăiesc un coşmar. Era un mare nenorocit. Din cauza personalităţii mele, am acceptat lucruri de neacceptat. Îmi spuneam: nu este grav, nu este grav, iar asta m-a distrus", a declarat jucătoarea de 33 de ani, câştigătoare la Wimbledon în 2013.

Pe fostul iubit, Marion l-a întâlnit în mai 2014. "În fiecare zi îmi spunea că sunt grasă. În fiecare zi. Vedea o fată slabă şi frumoasă pe stradă şi îmi spunea: "Vezi ce slabă şi frumoasă este?" Asta nu m-a ajutat", a mărturisit Bartoli.

Din cauza acestei presiuni psihice, jucătoarea a intrat într-un ritm al obsesiei pentru slăbit: "În momentul în care intri în joc este foarte greu să mai ieşi", a spus Bartoli, care va reveni în competiţie la Miami, în perioada 20-30 martie.

Deşi s-a recuperat şi consideră că încă mai are probleme de greutate, Bartoli de bucură că este sănătoasă. Ea vrea să mai slăbească încă vreo cinci-şapte kilograme pentru a reuşi revenirea în competiţie.

"Vreau să scap de această boală şi să-mi dovedesc că pot reveni după ce am fost aproape de moarte, vreau să arăt că pot fi din nou pe teren şi mă pot bate trei ore pentru a câştiga un meci în trei seturi. Şi vreau să revin pentru a le arăta tuturor celor care nu au crezut în mine că s-au înşelat. În fiecare zi am fost pusă la pământ", a mai spus Bartoli.

Marion Bartoli are în palmares opt tiluri în circuitul profesionist.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri