Ce ghinion! Monica Niculescu, nevoită să abandoneze la Miami

Data publicării:
monica niculescu getty 20
Foto: Guliver /GettyImages

Monica Niculescu, locul 70 WTA, venită din calificări, a abandonat partida cu americanca Sloane Stephens, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 13, la scorul de 6-7 (1), 6-3, 4-0, pentru câştigătoarea US Open, în turul al treilea al turneului de la Miami.

monica niculescu getty 20
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Niculescu - având trei meciuri în plus disputate la Miami faţă de Stephens - a jucat foarte bine până după 3-3 în setul al doilea, dar o scădere în evoluţia ei i-a permis adversarei, care nici ea nu a făcut un meci rău, să egaleze la seturi, comentează News.ro.

Din nefericire, o accidentare la spate a împiedicat-o pe jucătoarea română, în decisiv, să-şi apere şansele.  La 0-1 şi 0-3, românca a primit îngrijiri medicale, dar nu a mai putut rămâne pe teren decât un ghem, retrăgându-se după ceva mai mult de două ore şi jumătate de joc. 

LIVE TEXT, aici.

România nu mai are nicio reprezentantă pe tabloul principal feminin de simplu. Doar la dublu, mai continuă competiţia Simona Halep şi Irina Begu, care au trecut în primul tur de cuplul Julia Goerges/Bethanie Mattek-Sands (Germania/SUA), scor 7-6 (3), 7-6 (6). Ele vor juca, duminică, în optimi cu americanca Raquel Atawo şi germana Anna-Lena Groenefeld.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri