„Ce raliu, ce punct!”. Parada spectaculoasă a Simonei Halep în cel mai lung schimb de mingi al meciului

Data publicării:
Simona halep

Simona Halep a reușit să câștige în stil mare cel mai lung schimb de mingi din partida cu Lesia Tsurenko, din optimile turneului de la Dubai. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Toate informațiile despre meci sunt aici: Halep - Tsurenko LIVE, în optimi la Dubai

Lovitura câștigătoare i-a adus Simonei Halep aplauze în picioare din partea spectatorilor. „Ce raliu, ce punc!”, scrie WTA într-o postare pe Twitter. Simona a fost ajutată și de fileu pentru a câștiga punctul și, ca de obicei, i-a cerut scuze adversarei printr-un gest cu mâna. 

Simona Halep a recunoscut, înaintea meciului cu Lesia Tsurenko, că și-ar fi dorit să joace cât mai târziu partida, întrucât se simte obosită după toate meciurile disputate la Fed Cup și la Qatar Open.

„Sunt un pic obosită şi toată lumea poate vedea asta. Am avut atât de multe meciuri grele, după FedCup şi cred că este greu din punct de vedere psihic. Vreau doar să rămân concentrată pentru fiecare minge şi să dau totul”, a spus Simona Halep.

Contra Lesiei Tsurenko, Simona Halep are 6 victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri