Coșmarul lui Halep de acum o săptămână, la Wuhan, adversară în sferturi la Beijing

Data actualizării: Data publicării:
halep

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua cu sportiva Daria Kasatkina în sferturi la China Open, după ce rusoaica a trecut de sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 7-5, 6-2.

halep
Foto: Guliver/GettyImages

Daria Kasatkina, locul 34, a trecut de Radwanska, locul 11 mondial, după două ore şi 32 de minute de joc.

Halep a fost învinsă, marţea trecută, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Anterior, Simona Halep conducea, cu scorul de 2-0, în întâlnirile cu jucătoarea rusă de 20 de ani. Anul acesta, în turul al treilea al French Open, românca a câştigat cu 6-0, 7-5, iar anul trecut, în turul al doilea al turneului de la Miami, cu 6-3, 7-5.

Am jucat împotriva ei săptămâna trecută, deci poate va fi o revanşă, dar nu se ştie niciodată. Este o adevrsară foarte dificilă, care loveşte puţin diferit şi luptă până la sfârşit. Trebuie să văd ce nu am făcut bine la Wuhan şi să încerc să joc mai bine”, a declarat Halep, citată de site-ul WTA, la finalul meciului cu Sharapova.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obţinut, miercuri, primul succes în faţa rusoaicei Mariei Şarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2 şi calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri