CTP, despre scandalul creat de S. Williams la US Open: Lasă o amintire destul de amară

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Serena Williams a avut o ieșire nervoasă care a făcut înconjurul lumii în timpul finalei de la US Open 2018, pe care a pierdut-o în fața japonezei Naomi Osaka. Meciul a fost analizat și de Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a scris într-un articol pe Republica.ro că Naomi Osaka „a jucat un tenis amețitor în prima ei finală de Grand Slam”. În plus, jurnalistul a amintit și despre tertipurile la care a apelat Serena Williams pentru a scăpa din "corzile" în care o băgase jocul adversarei.

„Naomi Osaka (20 de ani) a jucat un tenis amețitor în prima ei finală de Grand Slam. Nu știu când am văzut-o ultima dată pe Serena Williams depășită atât de evident și sistematic în forță a loviturilor, viteză de deplasare și unghiuri. Nu-mi amintesc când o adversară i-a fost atât de clar superioară în utilizarea armei ei principale: serviciul. (...) Frustrată și nervoasă pentru că nu avea ce să-i facă japonezei, americanca i-a aruncat stadionul în cap. Răcnetele ei înlăcrimate la adresa arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a calificat drept „mincinos” și „hoț”, susținute de huiduielile publicului, au creat o presiune psihologică uriașă asupra cu nimic vinovatei Naomi Osaka”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe site-ul republica.ro.

„Serena și-a mai reparat imaginea îmbrățișând-o pe timida și respectuoasa Osaka și spunând ce a văzut o lume întreagă: că japoneza a fost mai bună. Totuși, această finală US Open lasă o amintire destul de amară: cea mai mare jucătoare de tenis a tuturor timpurilor a demonstrat că știe cel mai bine să câștige, dar mai are mult de învățat la dificilul capitol a ști să pierzi...", a scris, în încheierea articolului, Cristian Tudor Popescu.

Citiți articolul integral aici.

Citiți și

Cele două feţe ale Serenei Williams - FOTOGALERIE

WTA anunţă că va investiga comportamentul Serenei Williams din finala US Open

Serena Williams, sancționată dur pentru criza de nervi de la US Open

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri