Cu cine va juca Bianca Andreescu în meciul din semifinala de la Indian Wells 2019

Data publicării:
Bianca Andreescu, Indian Wells 2019, teren de tenis, racheta de tenis, meci de tenis
Foto: Agerpres

Bianca Andreescu, locul 60 WTA, s-a calificat în semifinala la Indian Wells, după ce a trecut de spaniola Garbine Muguruza, locul 20 mondial şi fost număr 1 WTA, în doar 52 de minute.

Bianca Andreescu
Foto: Agerpres

Bianca Andreescu, sportivă canadiancă de origine română, s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1 în meciul cu Muguruza.

Andreescu va cu semifinala de la Indian Wells împotriva jucătoarei ucrainene Elina Svitolina. Meciul este programat să aibă loc vineri, însă ora acestuia nu a fost însă anunțată de organizatorii turneului din America.

Elina Svitolina, locul 6 mondial, s-a calificat, miercuri, în semifinale la Indian Wells după un meci împotriva sportivei din Cehia Marketa Vondrousova, locul 61 WTA. Meciul s-a terminat cu scorul 4-6, 6-4, 6-4, după două ore şi 11 minute de joc.

Bianca Andreescu, încântată că are fani și în România

Bianca Andreescu a declarat pentru WTA Insider că este plăcut faptul că are fani atât din Canada cât şi din România. Ea a lăudat-o pe Simona Halep, care în urmă cu câţiva ani a sfătuit-o să nu mai joace la junioare.

„Românii sunt peste tot. Categoric sunt iubită de presa din România, ceea ce este plăcut. Este plăcut să ai fani şi din Canada şi din România”, a spus sportiva în vârstă de 18 ani.

Anul trecut, când Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, Andreescu s-a numărat printre primele jucătoare care au felicitat-o pe reţelele de socializare.

„Ea este din România şi eu sunt româncă. Când a câştigat French Open, a fost foarte emoţionant, în special pentru România, deoarece românii sunt foarte pătimaşi. Este o jucătoare incredibilă. A realizat atât de multe. Şi o cunosc, nu foarte bine, dar am vorbit cu ea de multe ori şi este cu picioarele pe pământ şi o persoană foarte bună. Respect asta şi felul ei de a fi. Acesta este unul dintre obiectivele ele, să inspir. După Auckland, am primit multe mesaje de genul: M-am apucat de tenis datorită ţie. Ceea ce este incredibil. Este o motivaţie pentru mine. Mă văd câştigând un Grand Slam, poate chiar mai mult, şi scriind istorie”, a declarat Bianca Andreescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri