Cum abordează Su-Wei Hsieh meciul cu Simona Halep

Data publicării:
Miami Open 2018 - Day 6
Foto: Guliver/Getty Images

Su-Wei Hsieh, locul 48 WTA, priveşte cu încredere meciul cu Simona Halep, locul I WTA, din turul al treilea al turneului de la Wimbledon, chiar dacă nu a mai învins niciodată o jucătoare din Top 10 WTA, relatează News.ro.

Miami Open 2018 - Day 6
Foto: Guliver/Getty Images

"Nu am mai învins nicio jucătoare din Top 10, aşa că nu e treaba mea să mă gândesc la asta. Dar se pare că pe iarbă oricine are o şansă de a învinge o jucătoare din top 10, aşa că este un semn bun", a declarat Hsieh pentru AFP.

Sportiva din Taiwan se bucură că în tenisul feminin au apărut mai multe jucătoare bune şi că hegemonia unor sportive ca Maria Şarapova, Serena Williams sau Victoria Azarenka s-a încheiat pentru moment.

"Este bine că putem să nu bucurăm de un joc mai variat. Înainte erau întotdeauna Maria Şarapova, Victoria Azarenka, Serena Williams. Acum, avem mai multe fete tinere, care le vor oferi oportunităţi diferite de a concura celorlalte fete. Apar multe fete tinere care evoluează cu forţă şi încearcă din răsputeri să câştige fiecare meci", a spus ea.

Hsieh a vorbit despre avantajele vieţii de jucătoare de tenis, care pentru ea înseamnă să mănânce bine, să meargă la cumpărături şi să viziteze locurile în care evoluează.

"Unul dintre lucrurile bune de a fi jucător de tenis este că, dacă îţi place să mănânci, să mergi la cumpărături sau să vizitezi, poţi să te bucuri întotdeauna de viaţa ta. Bineînţeles, ne luptăm pe teren, dar trebuie să ne bucurăm de viaţă, iar tenisul ne oferă multe oportunităţi să facem asta. Eu mă simt bine în acest moment. Aici, mă bucur de căpşuni, de public, de cumpărături şi de ceaiul de după-amiaza. Asta este lista de lucruri obligatoriu de făcut în fiecare an în care venim la Wimbledon. Îmi iau toată echipa şi mergem să mâncăm un sandviş cu homar. Favoritul meu este ruloul cu homar, pentru că este foarte special cu sos", a afirmat jucătoarea.

Întrebată dacă îşi va dubla porţia de homar în cazul unui succes în meciul cu Simona Halep, Hsieh a răspuns: "Unul este suficient. Îmi place să-l savurez, dar nu vreau să mănânc prea mult. Altfel, ţi se face rău prea repede."

Simona Halep, liderul WTA, va juca sâmbătă, de la ora 15.00, cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, numărul 48 mondial, în turul trei al turneului de la Wimbledon, conform programului anunţat de organizatori.

Meciul va fi primul al zilei pe terenul 1.

Jucătoarea din Taiwan este pentru a doua oară în turul al treilea la Wimbledon. Ea a mai atins această fază, cea mai înaltă pe iarba londoneză, în 2012.

Halep a câştigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati, cu scorul de 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri