Cum explică CTP înfrângerea umilitoare pe care a suferit-o Osaka: „Naomi, dată literalmente peste cap. Halep, fizic și psihic beton”

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu captura 3

Cristian Tudor Popescu laudă evoluția Simonei Halep în meciul de ieri, de la Roma. Jucătoarea din România a cedat doar un singur game în fața lui Naomi Osaka, care a clacat psihic în fața loviturilor lui Halep, plasate aproape matematic.

Simona Halep live
FOTO: Guliver/GettyImages

„Pe zgura lentă de la Roma, Naomi Osaka a părut o cavaleristă dată jos de pe cal și obligată să lupte pe pământ. Japoneza a început în șarjă, cu lovituri ascuțite, decisive, în rafală. Simona a alergat formidabil stânga-dreapta, a scos mingi ca și pierdute, a rezistat asalturilor lui Osaka în ghemul 2, pe propriul serviciu, mai bine de 7 minute și l-a câștigat. În ghemul 3, scoasă din teren vreo 4 metri în dreapta, a izbutit o recuperare incredibilă, lovitura zilei, și Naomi a fost dată literalmente peste cap. După acest blitz-krieg nereușit, japoneza nu a mai avut încredere în lovituri, a copleșit-o sentimentul că nu-i poate face punct numărului 1 mondial și n-a mai adunat niciun ghem în fața unei Simona Halep fizic și psihic beton”, a explicat Cristian Tudor Popescu pe republica.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri