CUPA DAVIS | România - Spania 1-2. Perechea Mergea/Tecău a adus primul punct. Mâine, ziua decisivă

Data publicării:
tenis cluj sala polivalenta teren 1

 

LIVE VIDEO AICI, PENTRU ABONAȚII RCS&RDS

LIVE TEXT AICI

ACTUALIZARE 17:15 - România a redus scorul în partida din Cupa Davis cu Spania. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, perechea formată din Florin Mergea şi Horia Tecău s-a impus, la capătul unui meci de 5 seturi, în faţa cuplului Feliciano Lopez/Marc Lopez, scor 3-6, 6-1, 1-6, 7-5, 6-3.  
 

Sâmbătă, de la ora 14:00, în direct la Digi Sport 1, se joacă partida de dublu dintre Horia Tecău (10 ATP) / Florin Mergea (16 ATP) şi Marc Lopez (18 ATP)/ Pablo Carreno Busta (60 ATP în proba de dublu).

Duminică sunt programate ultimele două jocuri. De la ora 13:00, în direct la Digi Sport 1, Marius Copil îl înfruntă pe Roberto Bautista Agut, joc urmat de duelul dintre Adrian Ungur şi Feliciano Lopez.

În Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se desfăşoară, în perioada 15-17 iulie, meciul de tenis dintre România şi Spania, în cadrul Cupei Davis, Grupa I Europa/Africa, turul 2, partidă transmisă în direct de Digi Sport. Învingătoarea din această întâlnire va susţine un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri