De ce a încheiat, de fapt, Halep colaborarea cu van Cleemput. Gestul făcut de belgian în timpul meciului cu Svitolina

Data publicării:
cleemput

Simona Halep a anunțat duminică, la o zi după ce a pierdut finala de la Doha, că va încheia colaborarea cu belgianul Thierry van Cleemput, după numai o săptămână. În comunicatul oficial se arată că Halep „nu a simțit o chimie” cu noul antrenor.

Thierry Van Cleemput
Thierry Van Cleemput

Surse din staff-ul Simonei Halep au vorbit însă cu jurnaliștii de la ziare.com. Se pare că decizia de a încheia colaborarea a fost luată de Halep încă de vineri seară, după disputarea meciului cu Elina Svitolina, din semifinalele Qatar Open. Jucătoarea româncă ar fi luat, se pare, această decizie și dacă reușea să câștige trofeul la Doha.

Potrivit surselor ziare.com, Halep s-a supărat pe belgian din cauza atitudinii rece și a comportamentului pe care acesta l-a afișat în timpul meciurilor: obișnuia să dea dezaprobator din cap după loviturile pe care jucătoarea din România le rata. Simona Halep se încarcă cu energie pozitivă în timpul momentelor dificile din timpul meciurilor privind spre loja oficială. Mimica lui van Cleemput, însă, nu îi transmitea încredere, ci sentimente negative.

A mai exista o problemă, spun sursele din staff-ul lui Halep. Dacă Simona voia ca antrenorul să-i devină prieten în timp, belgianul era foarte rece și, în afara ședințelor de pregătire, nu petrecea timp cu Halep și staff-ul tehnic. Drept urmare, au pus punct colaborării în condiții amiabile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri