Debut dificil pentru Simona Halep în noul sezon

Data publicării:
Porsche Tennis Grand Prix - Day 6
Foto: Gulliver/Getty Images

Simona Halep a avut ghinion la tragerea la sorţi a tabloului principal de la Shenzhen. Românca va da piept în primul tur cu fostul lider WTA, Jelena Jankovic, în direct pe Digi Sport.

Debut dificil pentru Simona Halep în noul sezon! Românca va întâlni un fost lider mondial în primul tur al turneului de la Shenzhen, care va fi transmis începând de luni dimineaţa, în direct la Digi Sport 1. Cotată cu şansa a doua la câştigarea turneului, Halep va juca împotriva Jelenei Jankovic, numărul 54 WTA. Cele două s-au întâlnit de 7 ori, iar sportiva antrenată de Darren Cahill a câştigat ultimele 6 dispute.

Şi celelalte două românce prezente pe tabloul principal şi-au aflat adversarele. Monica Niculescu o va întâlni pe reprezentanta gazdelor, Kai Lin Zhang, numărul 134 mondial, în timp ce Sorana Cîrstea o va avea ca adversară pe Kristina Kucova din Slovacia.

La dublu, Halep şi Niculescu vor juca împotriva perechii Natela Dzalamidze - Veronika Kudermetova, în timp ce Raluca Olaru şi Olga Savchuk se vor bate pentru calificarea în turul doi cu Ying-Ying Duan şi Qiang Wang.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri