Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în finală și declarația Karolinei Pliskova

Data actualizării: Data publicării:
simona halep bun saluta

Simona Halep a reușit pentru a doua oară în carieră să se califice într-o finală de turneu de Grand Slam, după ce a învins-o în semifinalele de la Roland Garros pe Karolina Pliskova, în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-3, scrie digisport.ro.

simona halep bun saluta
Foto: Guliver/GettyImages

„Este minunat să fiu iarăşi în finală la Roland Garros, este turneul meu favorit, a trebuit să mă mişc mult, să o împing mai mult. A fost terenul mai lent azi, pe hard am câştigat contra ei, am avut emoţii, ştiam că trebuie să mă mişc mult. Nu voi face nimic special mâine, mă moi relaxa. Ostapenko este o adversară puternică, nu are nimic de pierdut, nici eu, aşa că voi da totul. Mi-am controlat bine nervii şi am rezistat la final”, a declarat Halep la finalul meciului.

„Este incredibil, un sentiment uriaș. Am uitat ce s-a întâmplat ieri. A fost greu să joc împotriva Karolinei. Sper să joc mai bine în finală decât ultima oară. Voi juca împotriva unui adversar tânăr. Vă aștept la meci pe voi, fanii. Vă mulțumesc.

Sunt multe steaguri românești sunt aici, sper ca la anul să fie unul și la țările câștigătoare. Virginia Ruzici mă ajută mult și sper ca finala să fie una bună”, a spus Simona, pentru Eurosport.

La rândul său, Karolina Pliskova a declarat, după meci că „aş fi bătut 99 la sută dintre fete cu tenisul de azi, dar am avut ghinion să joc cu Simona. Mă aşteptam să nu am nicio şansă contra ei, e una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură şi iubeşte acest turneu. În decisiv cred că Simona nu a făcut nicio greşeală, cred că a fost un nivel foarte înalt, cel mai bun al meu din acest turneu”. Ea nu crede că Simona poate pierde în ultimul act cu Ostapenko: „Aş paria tot ce am pe Simona!”, scrie prosport.ro.

În marea finală de la Paris, Simona se va duela cu surpriza acestei ediții, Jelena Ostapenko, letona care a împlinit chiar joi 20 de ani.

Partida se va disputa sâmbătă și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digi24.ro.


Transmisiuni Digi Sport:

  • Preliminarii CM 2018: Suedia - Franța (Digi Sport 1), Letonia - Portugalia (Digi Sport 2) și Estonia - Belgia (Digi Sport 3) se joacă vineri, 9 iunie, la ora 21:45
  • Formula 1: Marele Premiu al Canadei – duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 2

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri