Declarațiile Simonei Halep după victoria cu Svitolina. Secretul revenirii miraculoase

Data actualizării: Data publicării:
2017 French Open - Day Eleven
Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep s-a calificat miraculos în semifinalele de la Roland Garros, după ce a salvat o minge de meci și a revenit de la 3-6, 1-5, pentru a se impune în decisiv cu 6-0, scrie digisport.ro.

2017 French Open - Day Eleven
Foto: Guliver/GettyImages

Imediat după meci, Simona a recunoscut că a avut și puțin noroc, dar și că nu a încetat nicio secundă să spere.

„Nu știu cum am revenit, a fost greu, a jucat bine și puternic. Am fost un pic norocoasă, mai ales la ultimul punct al actului secund. Sunt fericită că am revenit și că sunt în semifinale la Roland Garros. Am fost purternică, am câștigat pentru că am sperat până la final. Am avut parte și de sprijinul tribunei. Vă mulțumesc”, a spus Simona, pentru Eurosport.

„La 5-2 am crezut că am pierdut meciul, dar am încercat să dau totul pe teren. Am fost relaxată și asta m-a ajutat”, a mai spus Simona.

„Nu mi-am dat seama că a avut minge de meci, am văzut apoi, pe Twitter. Când am văzut am zis: «Rever pe linie la minge de meci?» Nu mi-am dat seama pe teren. De fapt, a fost mai bine că nu am ştiut”, a spus ea.

„M-am enervat puţin pe teren, e drept, dar enervarea a fost pozitivă şi m-a ajutat”, a recunoscut ea vorbindu-le jurnaliştilor români.

„Mă simt bine, un pic obosită, dar sunt pregătită. Vreau să intru pe teren mâine și să fiu fericită, să câștig mâine și să joc din nou o finală aici”, a adăugat Simona.

Citiți și:
LIVE TEXT | JOI, Halep - Pliskova. Ora de start a duelului pentru un loc în finală și locul 1 WTA

 


Transmisiuni la Digi Sport

  • Preliminarii CM 2018: Suedia - Franța (Digi Sport 1), Letonia - Portugalia (Digi Sport 2) și Estonia - Belgia (Digi Sport 3) se joacă vineri, 9 iunie, la ora 21:45
  • Formula 1: Marele Premiu al Canadei – duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 2

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri