Sari la conținut

Dodin, după înfrângerea cu Halep: Serviciul meu prost m-a costat victoria

Jucătoarea Oceane Dodin, învinsă, joi, de Simona Halep, în trei seturi, la Miami Open, a fost foarte dură cu ea însăşi după eşecul suferit. Ea a declarat că serviciul slab a împiedicat-o să obţină o victorie de care avea mare nevoie, informează lequipe.fr.

Day Two: The Championships - Wimbledon 2017

Foto: Guliver/GettyImages

Întrebată cu ce va rămâne după partida din turul doi, Dodin a răspuns: „Cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă şi aş fi avut nevoie să câştig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. Este multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat (n.r. - 16 duble greşeli), dar asta nu este suficient împotriva jucătoarelor de acest nivel. Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să iau două <bule> (n.r. -  0-6, 0-6). Nu pot să zic nici că mi-a fost frică să pierd. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. Tatăl meu (n.r. - şi antrenorul, Fred) este foarte mulţumit de meciul meu. El e cool, zâmbeşte, râde, e pozitiv. Pe mine, toate astea mă dezgustă”.

Întrebată ce va face pentru a-şi ridica moralul, jucătoarea a afirmat: „Nimic. De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble. Dar nu am putut, a fost mai puternic decât mine.”

În final, Dodin a deveni un pic mai optimistă.

„Mă las de tenis (râzând). I-am spus tatălui meu să mă scoată de la toate turneele la care sunt înscrisă. Serios, privind înapoi, cred că voi mulţumită de acest turneu. Am jucat meciuri de trei seturi, am văzut că nu sunt la pământ din punct de vedere al tensiului. Dar, pentru moment, asta e tot ce pot spune pozitiv”, a adăugat ea.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5, pe franţuzoaica Oceane Dodin, locul 98 WTA, prezentă pe tabloul principal în calitate de lucky loser, în manşa a doua a Miami Open.

Învinsă în calificări, Dodin a fost întoarsă de pe drumul spre aeroport, înainte de a juca pe tabloul principal, ca lucky loser. Iar joi, a împins-o pe Halep, locul I WTA, într-un meci de trei seturi şi de două ore şi şase minute, în turul al doilea.

Sursa: News.ro

Citiți și:  Presa internațională despre Halep: Orgoliul de campioană a dus-o mai departe

Calificare cu mari emoții. Simona a luptat fantastic şi a câştigat meciul cu Ocean Dodin