Oficial: Meciul Dinamo - Concordia, amânat din cauza furtunii

Data actualizării: Data publicării:
minge fotbal lpf.ro

Meciul dintre echipele Dinamo şi Concordia Chiajna, care urma să se dispute de la ora 21:00, în etapa a XI-a a Ligii I, a fost amânat ca urmare a avertizării emise de emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, a anunţat LPF.

ACTUALIZARE 18:20 - „Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie în cursul zilei de 20 septembrie 2017 și având în vedere recomandarea adresată bucureştenilor de către Primarul General al Municipiului Bucureşti, doamna Gabriela Firea de a evita orice deplasare începând cu ora 20:00 a zilei de astăzi, cu excepţia situaţiilor de urgenţă, precum şi comunicatul emis de către Federaţia Română de Fotbal prin care se recomandă întreruperea oricărei activităţi fotbalistice în aer liber; Având în vedere dispoziţiile art. 12 alin. 1 din ROAF potrivit cărora: «Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în cazuri excepţionale, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului», pentru a nu pune în pericol viaţa sau integritatea fizică a participanţilor şi spectatorilor la jocul Dinamo 1948 - CS Concordia Chiajna programat să se dispute pe Stadionul Central din Complexul Sportiv Dinamo în data de 20 septembrie 2017, începând cu ora 21:00, Liga Profesionistă de Fotbal decide schimbarea zilei de disputare a acestei partide la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor de drepturi media”, se arată în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, intensificări ale vântului şi cantităţi de apă însemnate, valabilă din această seară şi până maine dimineaţă, scrie News.ro.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna va fi reprogramat pe stadionul din Ştefan cel Mare la o dată ce va fi comunicată ulterior de Liga Profesionistă de Fotbal, de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor de drepturi media.


„Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, Federaţia Română de Fotbal recomandă întreruperea oricărei activităţi fotbalistice în aer liber în intervalul prognozat. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cu cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantităţi de apă importante, în intervalul 20 septembrie, ora 16 - 21 septembrie, ora 10, pentru judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău. De asemenea, a fost emisă şi o avertizare cu cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului şi cantităţi de apă însemnate pentru celelalte judeţe, până pe 21 septembrie, ora 21. Conform ANM, temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafele de peste 65-70 km/h şi vijelii, se arată în comunicatul citat.

Miercuri, sunt programate două  meciuri în etapa a XI-a a Ligii I: de la ora 18:30 - FC Botoşani - Poli Iaşi, pe Stadionul Municipal din Botoşani şi de la ora 21:00 -  Dinamo - Concordia, pe Stadionul Dinamo din Capitală.

Sursa: News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri