Sari la conținut

Efectul Halep! Fanii îsi vând biletele la FedCup pe internet

Toate biletele pentru partida România - Canada s-au epuizat în timp record pentru că în echipă urma să joace fostul lider mondial. După ce Simona a anunţat că nu poate să participe fiindcă turneul din Australia a epuizat-o, fanii încep să îşi vândă tichetele la mica publicitate.

Pe lângă pasionaţii de tenis, mulţi cumpăraseră bilete pentru partida de FedCup de la Cluj-Napoca doar ca să o vadă pe Simona. Cel mai ieftin tichet a costat 75 de lei şi s-a transformat acum în dezamăgire. Aşa că sute de anunţuri de vânzare umplu internetul.

Vânzător: „Pentru că nu mai vine Simona Halep. Nu are rost să mai bat drumul până la Cluj.”

Simona a făcut deplasarea la Cluj cu echipa FedCup, iar simpatizanţii au tras nădejde că o vor vedea pe teren. Astăzi, însă, Halep nu a mai lăsat loc de speranţă.

"Voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important", a scris ea pe Facebook.

Simona Halep: „Este prioritatea mea să am grijă de sănătate și până nu sunt complet sănătoasă nu o să joc.”

Dezamăgirea celor care îşi vând biletele poate fi bucuria pasionaţilor de tenis. La casele de bilete nu mai sunt tichete, dar le găsesc pe internet.

Echipe de FedCup a României va lupta cu Canada în turul I din a doua Grupă Mondială. Duelul de la Cluj-Napoca va fi transmis de Digi Sport pe 10 şi 11 februarie.