FCSB, Viitorul și Craiova și-au aflat posibilele adversare din Liga Europa

Data actualizării: Data publicării:
uefa-europa-league-hymne-officiel
Tragerea la sorți pentru 16-imile are loc luni.

FCSB, Viitorul şi Universitatea Craiova şi-au aflat azi adversarele din turul 3 preliminar al Ligii Europa.

FCSB va evolua cu Hajduk Split (Croaţia) sau cu Slavia Sofia (Bulgaria), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, dacă va trece de slovenii de la Rudar Velenje, în manşa a doua preliminară.

Partida tur va avea loc, la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Bucureşti.

Rudar va întâlni FCSB, joi, de la ora 18.30, pe teren propriu, şi în 2 august, de la ora 21.30, la Bucureşti, în turul al doilea preliminar al Ligii Europa.

FC Viitorul va evolua cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, sau cu FC Basel, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, dacă va trece de echipa olandeză Vitesse Arnehm, în manşa a doua preliminară a competiţiei.

Partida tur va avea loc, la 9 august, la Constanţa, iar retrul la 16 august, în deplasare.

În turul doi preliminar al Ligii Europa, FC Viitorul va întâlni echipa olandeză Vitesse Arnhem: prima manşă, joi, de la ora, la 18.00, la Constanţa, iar returul la 2 august, de la ora 22.00, la Arnhem.

Echipa lui Gheorghe Hagi a intrat în competiţie în primul tur preliminar, în care a eliminat pe Racing Union (Luxemburg).

CSU Craiova va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre RB Leipzig (Germania) şi Hacken (Suedia), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

Partida tur va avea loc, la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Craiova.

RB Leipzig va evolua, joi, de la ora 20.30, pe teren propriu cu Hacken, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Returul este la 2 august, de la aceeaşi oră.

Oltenii sunt direct acceptaţi în această fază a competiţiei, în calitate de câştigători ai Cupei României.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri