Cehia - România, 1-1 (FedCup). Simona Halep o învinge pe Katerina Siniakova, cu 6-4, 6-0

Data actualizării: Data publicării:
2018 US Open - Day 1
FOTO: Getty Images

Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu şi Katerina Siniakova - Simona Halep sunt meciurile de sâmbătă, de la simplu la întâlnirea Cehia – România programată la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale ale Cupei Federaţiei.

2018 US Open - Day 1
Foto: Guliver/Getty Images

Actualizare 17:34. Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-0, pe Katerina Siniakova, locul 44 WTA, în a doua partidă a întâlnirii dintre Cehia şi România, din sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei. După prima zi a întrecerii, Cehia şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

Actualizare 15:32. Echipa Cehiei conduce selecţionata României cu scorul de 1-0, după ce Karolina Pliskova a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în două seturi, cu 6-1, 6-4, sâmbătă, în Ostravar Arena din Ostrava, în prima partidă din cadrul întâlnirii care are loc în sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup.

Urmează partida dintre Katerina Siniakova - Simona Halep.


Duminică vor avea loc meciurile:

Karolina Pliskova - Simona Halep

Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu

Partida de dublu va avea loc duminică, după încheierea meciurilor de simplu. Astfel se vor întâlni Katerina Siniakova / BarboraKrejcikova - Irina Begu / Monica Niculescu

Meciurile vor avea loc cu începere de la ora 14.00.

Întâlnirea Cehia – România este programată sâmbătă şi duminică la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei.

Cehia, deţinătoarea trofeului, a triumfat de şase ori în FedCup în ultimii opt ani, câştigând 13 din ultimele 14 întâlniri, de zece ori la rând pe teren propriu, unde este neînvinsă din 2009.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri