Finalistă-surpriză la Cincinnati 2018

Data actualizării: Data publicării:
Western & Southern Open - Day 8
Foto: Guliver/Getty Images

Olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA, calificându-se în finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, informează News.ro.

Western & Southern Open - Day 8
Foto: Guliver/Getty Images

Bertens s-a impus după un meci care a durat o oră şi 55 de minute. Este a treia finală din acest an în care ajunge olandeza Kiki Bertens, născută în 1991, la fel ca Simona Halep, și este a doua oară în nouă zile în care o învinge pe Petra Kvitova. Iată și reacția ei de bucurie:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Olandeza va evolua în finală cu învingătoarea dintre Simona Halep, locul I WTA şi Arina Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, semifinală care va avea loc după ora 23.00 și va fi transmisă de Digi Sport 1.

Dacă Halep va ajunge în finală, ea va juca a cincea oară cu Bertens. Simona Halep conduce, cu 3-1, în întâlnirile directe, ultima partidă fiind în 2017, în semifinale la Roma, când românca s-a impus cu 7-5, 6-1.

La Cincinnati, calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 262.364 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 530.000 de dolari şi cu 900 de puncte WTA.

Citiți și: Turneul suspinelor. Numele mari care au ieșit din competiție până acum la Cincinnati

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri