Hagi a felicitat-o pe Halep după finala de la Wimbledon: Mulțumim pentru că duci România în elita sportului mondial

Data actualizării: Data publicării:
hagi

Fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2, în fața Serenei Williams.

„Cuvintele sunt prea mici. Felicitări, Simona Halep și mulțumim pentru că duci România în elita sportului mondial!”, a scris Hagi, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep a devenit sâmbătă noua campioană a Turneului de la Wimbledon, prin victoria scor 6-2, 6-2 în mai puțin de o oră împotriva Serenei Halep, câștigătoare de șapte ori a acestui turneu.

În vârstă de 27 de ani, ea a câștigat al doilea Grand Slam din carieră, după cel de anul trecut de la Roland Garros.

Totodată, aceasta este doar a doua victorie a Simonei Halep în faţa Serenei Williams în 11 partide, precedenta fiind în 2014, la Turneul Campionilor de la Singapore, cu 6-0, 6-2.

Citește și

VIDEO. Momentul în care Simona Halep câștigă Turneul de la Wimbledon

Simona Halep: Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost visul mamei mele

CTP: Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc. Simona este o legendă vie

Simona Halep, 19 titluri câştigate și 16 finale pierdute

Halep a ajuns la 19 titluri câştigate în carieră, Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia (Turneul Campioanelor II) în 2013, Doha şi Bucureşti în 2014, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells în 2015, Madrid, Bucureşti şi Montreal în 2016, Madrid în 2017, Shenzhen, Roland Garros şi Montreal în 2018, Wimbledon în 2019.

Românca a pierdut 16 finale în cariera sa, în 2010 şi 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor (WTA Finals) în 2014, Toronto şi Cincinnati în 2015, Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing în 2017, Australian Open, Roma şi Cincinnati în 2018, iar anul acesta la Doha.

Sursa: Digi24, Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri