Halep a ratat șansa să revină pe locul 1 WTA, după ce Wozniacki a învins-o pe Kerber

Data publicării:
2018 Australian Open - Day 13
Foto: Gulliver/GettyImages

Daneza Caroline Wozniacki, locul I WTA a învins-o, vineri, cu scorul de 7-6 (4), 1-6, 6-3, pe germana Angelique Kerber, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, calificându-se în semifinalele Qatar Open. În urma acestui succes, Wozniacki îşi va păstrat locul I WTA în ierarhia ce va fi publicată luni, scrie News.ro.

2018 Australian Open - Day 13
Foto: Gulliver/GettyImages

Daneza s-a impus după un meci spectaculos care a durat două ore şi 20 de minute. Ea va evolua în penultimul act la Doha cu învingătoarea din partida Petra Kvitova (Cehia), locul 21 WTA şi cap de serie numărul 16 - Julia Goerges (Germania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9.

Locul în clasamentul WTA al Carolinei Wozniacki a fost ameninţat în această săptămână de Simona Halep, care trebuia să obţină un rezultat mai bun decât daneza la Doha.

Însă românca s-a accidentat în meciul din sferturi, câştigat cu americanca Catherine Bellis, şi s-a retras din semifinale. În aceste condiţii Wozniacki, care a devenit lider după ce a câştigat Australian Open, detronând-o pe Halep, va mai rămâne pe locul I cel puţin o săptămână.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri