Halep are meci greu cu Jelena Jankovic, la Shenzhen

Data actualizării: Data publicării:
simona halep us open fb

Adversar de top pentru Simona Halep la primul meci din 2017. Românca o va întâlni, mâine, pe Jelena Jankovic la Shenzhen, într-o partidă transmisă în direct la Digi Sport, în jurul orei 6.30.

Simona Halep: „Știu că mulți se trezesc să-mi vadă meciurile atunci când fusul orar e diferit. E un sentiment plăcut și sper să joc cât mai mulți ani, ca să trezesc cât mai mulți oameni”.

Halep şi Jankovic s-au întâlnit de șapte ori, iar românca a câştigat ultimele 6 întâlniri. Înaintea meciului cu jucătoarea din Serbia, românca s-a relaxat...tot pe terenul de tenis. A fost invitată, alături de Timea Babos, să schimbe câteva mingi cu copiii la Kids Day.

Halep a dezvăluit câteva din secretele succesului său, dar a vorbit şi despre jucătorul pe care îl admiră cel mai mult în circuit.

Am început de un an și jumătate să urmăresc jucătorii de top și să învăț și de la băieți niște chestii. Toți au ceva de apreciat, toți sunt campioni. Federer îmi place foarte mult, mai ales stilul lui de a fi pe teren, natural, calm. Bine, nu pot să mă compar, dar mi-aș dori”.

Simona Halep este cotată cu a doua şansă la câştigarea trofeului la Shenzhen, după Agnieszka Radwanska.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri