Sari la conținut

Halep despre ce a ajutat-o să câștige meciul cu Kasatkina

Simona Halep a declarat, vineri, că a făcut un meci mai bun cu Daria Kasatkina decât cel de săptămâna trecută, de la Wuhan. Românca a precizat că a schimbat tactica şi că acest lucru a funcţionat.

2017 China Open - Day 7 (Quarter Finals)

FOTO: Gulliver/ Getty Images

„Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica şi a funcţionat bine. Doar mi-am făcut jocul şi mi-am păstrat stilul, am fost foarte consistentă şi solidă în acelaşi timp. (n.r. - În turul următor), mă aştept la un meci dificil, va fi o mare provocare cu oricare voi evolua, aşa că mă voi gândi ce trebuie să joc împotriva lor şi să încerc să-mi fac treaba ca azi", a declarat Halep, potrivit site-ului WTA, notează News.ro.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifnalele China Open, după ce a învins-o, vineri, cu 6-2, 6-1, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA. Simona Halep şi-a luat astfel o frumoasă şi meritată revanşă în faţa Dariei Kasatkina, după ce fusese învinsă cu acelaşi scor, cu ceva mai mult de o săptămână în urmă, la Wuhan.

Halep va juca pentru prima dată în semifinale la China Open, împotriva învingătoarei din meciul Sorana Cîrstea - Jelena Ostapenko (Detalii aici).

Pe aceeași temă