Sari la conținut

Halep despre noul sponsor: Sunt mulțumită de bani și au cele mai frumoase haine

Simona Halep a declarat, luni, la plecarea către Doha, că semnarea unui contract cu producătorul american de echipament sportiv Nike era cea mai bună decizie pe care o putea lua.

simona halep nike

„Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Au cele mai frumoase haine pe care le puteam purta şi sunt mulţumită de termenii financiari ai contractului”, a spus Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Jucătoarea de pe locul 2 WTA a adăugat că va hotărî la Doha dacă va evolua la Qatar Open, turneu de catgorie Prmier 5, care se desfăşoară în această săptămână.

Simona Halep a confirmat, luni, încheierea unui contract cu producătorul de echipament Nike, printr-un mesaj pe Instagram.

„Just do it (n.r. - fă-o pur şi simplu) - I just did it (n.r. - tocmai am făcut-o)”, a scris Halep, referindu-se la sloganul companiei americane „Just do it”.

Simona Halep, locul 2 WTA, fără sponsor tehnic, s-a antrenat, vineri, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un tricou Nike, alimentând speculaţiile din ultima perioadă, potrivit cărora va semna sau a semnat un contract cu producătorul american de echipament sportiv, care îi mai „îmbracă”, printre alţii, pe Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams şi Maria Şarapova.

Cea mai bună jucătoare română nu a fost în lotul pentru meciurile cu sportivele canadiene, fiind nerefăcută după accidentările suferite la Australian Open. Simona Halep a apărut cu îmbrăcăminte înscripţionată cu logoul producătorului american la mai multe evenimente la care a participat la Cluj-Napoca, săptămâna trecută.

Simona Halep s-a despărţit la sfârşitul anului trecut de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

De la începutul acestui an, Halep a purtat la competiţii o rochie roşie comandată de pe un site din China, inclusiv la Australia Open, unde a ajuns în finală. Înaintea turneului de la Melbourne, sportiva a anunţat că nu se grăbeşte în privinţa partenerului tehnic.

Sursa: News.ro