Sari la conținut

Halep, în turul doi la Roland Garros. Mesajul pentru fanii francezi

Simona Halep s-a calificat în turul secund la Roland Garros, după o victorie categorică în faţa Janei Cepelova, scor 6-2, 6-3.

BNP Paribas WTA Finals: Singapore 2016 - Day One

Foto: Guliver / GettyImages

În ciuda problemelor de la gleznă, sportiva din România a avut un joc extrem de solid, dictând ritmul punctelor şi punând în permanenţă presiune pe adversare. La finalul disputei, intervievată de Marion Bartoli, fostă învingătoare la Wimbledon, Halep şi-a exprimat primele impresii în legătură cu disputa recent încheiată.

„Sunt fericită să fiu aici, la Roland Garros. Nu a fost uşor să joc împotriva Janei, e o adversară dificilă. Dar m-am descurcat bine”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Chiar dacă pe Suzane Lenglen tribunele au fost departe de a fi pline, fanii prezenţi au fost în marea lor majoritate de partea Simonei. Aceasta a fost vizibil emoţionată de susţinerea primită şi a ţinut să le transmită un mesaj fanilor francezi.

„E ceva special, vă mulţumesc tutoror celor care mă susţineţi. Am şi fani francezi, care au fost alături de mine în 2014, când am făcut finala. Sper şi anul acesta să urc cât mai sus şi să nu îi dezamăgesc”, a mai spus ea.

În turul secund, Simona Halep va avea parte de o confruntare uşoară pe hârtie, împotriva Tatianei Maria, locul 102 WTA. Totuşi, în ambele dispute directe, sportiva germană s-a impus. De menţionat însă că acele partide au avut loc în 2009, când Simona avea doar 18 ani.