HALEP INDIAN WELLS | Declarația Carolinei Dolehide, după ce s-a scris că a lovit-o intenționat pe Simona Halep. Cum își explică atitudinea agresivă

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep
@Agerpres

Caroline Dolehide, în vârstă de 19 ani, a fost pe punctul de a produce cea mai mare surpriză de la Indian Wells 2018.

Simona Halep
@Agerpres

Citește și: LIVE TEXT & VIDEO. HALEP - WANG, în sferturi la Indian Wells, de la ora 20:00. Simona Halep luptă pentru semifinală

Sportiva din SUA a fost la un pas să o elimine din turneu pe liderul 1 mondial, Simona Halep. Tocmai de aceea, atunci când mingea a sărit din racheta Carolinei direct în Halep, în timpul unui schimb de mingi la fileu, presa a insinuat că gestul ar fi fost făcut intenționat.

Însă jocul agresiv al lui Dolehide are și o explicație: sportiva a fost pusă de antrenorul din copilărie să se uite la multe dintre partidele băieților și a învățat-o să adopte atitudinea lor, jocul la fileu și finalizarea punctelor în forță.

„Antrenorul meu din copilărie m-a pus să mă uit la foarte multe meciuri din circuitul ATP. Am lucrat cu el de la 4 până la 16 ani şi am încercat să imit mereu jocul ofensiv al băieţilor şi soluţiile adoptate de ei. De aceea vin mult la fileu şi lovesc voleu şi voleu drive”, a explicat sportiva din SUA după meci, potrivit puntodebreak.com.

Simona Halep s-a uitat, ce-i drept, lung la Dolehide după acest schimb de mingi, însă a uitat incidentul până la finalul partidei, pe care a câștigat-o în mod spectaculos. Halep i-a lăudat jocul și i-a prevăzut un traseu frumos în circuitul WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri