Halep - Mladenovic, în turul trei de la Indian Wells. Begu, învinsă greu

Data actualizării: Data publicării:
BNP Paribas Open - Day 6
Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, o va întâlni, luni, nu înainte de ora 23.00, pe Kristina Mladenovic (Franţa), favorită 28 şi poziţia 26 în ierarhia mondială, în turul trei la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA).

BNP Paribas Open - Day 6
Foto: Guliver/GettyImages

Meciul dintre cele două este al doilea pe terenul 3. În meciul de deschidere de pe această arenă, Julia Goerges (Germania), locul 50 WTA, o va întâlni pe Lauren Davis (SUA), poziţia 38 în clasamentul mondial, iar câştigătoarea ar putea fi adversara Simonei Halep în turul patru.

Halep şi Mladenovic s-au mai întâlnit de trei ori până acum, jucătoarea franceză impunându-se de două ori. Ultimul meci dintre cele două a avut loc în 2015, la Cincinnati, când Halep a câştigat, scor 7-5, 5-7, 6-4.

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi (România/Pakistan) va întâlni, în jurul orei 22.30, cuplul Gilles Muller/Sam Querrey (Luxemburg/SUA), în turul doi. Partida va fi a doua pe terenul 4, după un meci de dublu feminin.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) va juca, marţi dimineaţă, în jurul orei 06.00, împotriva cuplului britanic Daniel Evans/Andy Murray, tot în turul secund. Meciul este ultimul pe terenul 2.

Irina Begu, cap de serie numărul 29, a fost învinsă de Karolina Pliskova, numărul trei mondial, cu 6-4, 7-6 (2), duminică, în runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells (California).

Begu (26 ani, 32 WTA) a cedat după exact două ore de joc, în care a reușit 5 ași, dar a și comis 8 duble greșeli. Irina câștigase primul său meci direct cu Pliskova (24 ani), a doua favorită a turneului, în 2011, la Tokyo, în primul tur, cu 1-6, 6-3, 6-4.

Românca va primi pentru participare un cec de 41.350 dolari și 65 de puncte WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri