Ilie Năstase: Pentru Simona e meciul carierei

Data actualizării: Data publicării:
ilie nastase
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ilie Năstase a vorbit la Digi24 despre victoria Simonei Halep în semifinala cu Angelique Kerber. Fostul mare tenismen spune că jucătoarea din România a jucat meciul carierei și a câștigat pentru că a fost mai agresivă.

„A fost un meci greu. E prima dată când întâlnește o jucătoare puternică și care nu cedează. Simona a avut un set și 3-1, iar Kerber a revenit și a avut și două mingi de meci. Eu cred că pentru Simona e meciul carierei. După cum a început meciul, nu ne gândeam la un maraton. Simona la 5-0 nu a mai fost atât de agresivă, i-a dat şansa lui Kerber să revină, dar meciul putea fi terminat în două seturi. E bine că s-a terminat aşa, ţi-a trecut glonţul pe la ureche, dar e bine că nu a intrat. Se poate ca Wim Fissette să fi ştiut unele lucruri despre Simona, dar în timpul meciului totul depinde de tine, spune Ilie Năstase.

Fostul mare tenismen consideră că Simona trebuie să se odihnească acum: „Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Wozniacki este o jucătoare foarte constantă, nu face greșeli ușoare, trebuie să câștigi tu punctul împotriva ei. E un fel de zid, îți vin toate mingile înapoi destul de repede, se mișcă bine pe teren. Kerber, Halep și Wozniacki, cele trei care rămăseseră, erau cele mai bune, că dacă mă uit înapoi, ăsta e al doilea meci al Simonei cu o jucătoare din primele zece, după Pliskova”.

„Acum Simona e mai agresivă în joc, cu toate că în unele momente s-a oprit. A revenit și asta a făcut-o să câștige meciul”, a adăugat Năstase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri