Ilie Năstase: Schiul e riscant pentru Simona Halep. Pe vremea mea era interzis de asigurări

Data publicării:
simona halep darren cahill schi - instagram

Fostul tenismen Ilie Năstase consideră că Simona Halep a riscat practicând schiul în condiţiile în care este accidentată, acest sport fiind interzis printr-o clauză de către societăţile de asigurare şi în perioada în care el activa, scrie news.ro.

Năstase spune că riscul unei accidentări este destul de mare în schi, şi l-a dat drept exemplu pe fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher.

„Eu ştiu că pe timpul nostru, fiind asiguraţi, aveam voie să facem toate sporturile din lume, mai puţin motociclism şi schi. Acum eu nu ştiu cu cine are ea contract? Dacă aş fi eu, aş pune în contract să nu faci schi. Să nu uităm ce s-a întâmplat cu Schumacher. Acum dacă ea schiază bine, nu e o problemă, dar dacă nu prea ştii, e periculos, există riscurile astea. Poate e plăcerea ei să facă schi şi poate o face bine, ea ştie mai bine. E riscant totuşi, depinde cât de bine ştii să schiezi, dacă nu, riscul e mare”, a declarat Năstase, pentru News.ro.

În această lună, Simona Halep, locul I WTA, a petrecut mai multe zile la schi, în staţiunea austriacă Solden, alături de fostui ei antrenor Darren Cahill.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri