Video Împăcarea anului în tenisul românesc. Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună

Data publicării:
simona halep se antreneaza cu sorana cirstea
Simona Halep s-a antrenat cu Sorana Cîrstea înaintea turneului de la Cincinnati Foto: captură video

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună în Statele Unite, înainte de turneul de la Cincinnati, ceea ce imediat a fost catalogat drept „împăcarea anului în tenisul românesc”.

Sorana Cîrstea declarase, în trecut, că nu are o relație de prietenie cu Simona Halep, ci una normală, de colege de breaslă, și deși se cunosc de când erau mici, nici atunci nu au fost foarte apropiate.

Sâmbătă, jucătoarele din România au schimbat câteva mingi înainte de turneul de la Cincinnati, care începe în 16 august și este transmis de Digi Sport. La antrenament au participat și cei doi antrenori.

Româncele sunt pe tabloul principal la Cincinnati și își cunosc deja adversarele.  

Simona Halep (nr. 13 WTA) o va întâlni pe Magda Linette (44 WTA) în primul tur al turneului de la Cincinnati, iar Sorana Cîrstea (44 WTA) va evolua în runda inaugurală contra elvețiencei Jil Teichmann (65 WTA).

Relația mai glacială între Simona Halep și Sorana Cîrstea ar fi intervenit în 2018, când Sorana Cîrstea s-a retras de la FedCup, motivul neoficial fiind anumite divergențe cu conducerea echipei, dar și cu Simona Halep. Ea declarase atunci că „România nu stă în Simona Halep”.

Cele două au fost rivale de mici, întâlnindu-se de 3 ori, ultima oară chiar la Cincinnati, când Sorana Cîrstea s-a impus în 2010 cu 6-2, 6-4, reamintește digisport.ro

US Open rămâne principalul obiectiv pentru Simona Halep în acest an, după ce a fost nevoită să stea departe de teren timp de triei luni din cauza unei accidentări, ceea ce a făcut-o să se retragă de la Roland Garros și Wimbledon, dar și din echipa olimpică a României. Chiar dacă a pierdut la Montreal, în primul meci de la revenirea pe teren, românca s-a declarat mulţumită de jocul său şi speră să facă progrese săptămâna viitoare, la Cincinnati. Între timp, ea a ieșit din top 10 în clasamentul WTA.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri