Încurajări amuzante de pe margine pentru Simona Halep. Ce i-a strigat un fan

Data actualizării: Data publicării:
simona halep fed cup 2019

Atmosferă de vis făcută de echipa României la meciul dintre Simona Halep și caroline Garcia din semifinalele Fed Cup România Franța. „România, România, România!”, este strigarea care se aude cel mai des în sala de la Rouen, alături de „Hai, Simona!”. Urările sunt însoțite de tobe și vuvuzele.

simona halep fed cup 2019

Printre încurajări, și unele mai amuzante. „Hai, Simo, că nu știe!”, i-a strigat un fan Simonei Halep.

România joacă azi ultimele trei meciuri din semifinala cu Franța. Dacă va câștiga, va întâlni echipa Australiei, care a învins azi Belarusul. Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat deja că și-ar dori o finala România - Australia în Fed Cup-ul de anul acesta. 

Rezumatul primei zile de Fed Cup România - Franța

După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup, Franţa şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.

Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen. 

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri:

  • Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA;
  • Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Irina Begu;
  • Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu (căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri