Indian Wells 2019. Serena Williams a abandonat în partida cu Garbine Muguruza

Data actualizării: Data publicării:
serena williams nu se simte bine retragere indian wells 2019
Foto: Guliver/Getty Images

Fostul lider mondial Serena Williams, în prezent nr. 10 WTA, considerată la casele de pariuri favorita turneului Indian Wells 2019, a abandonat duminică în meciul din turul al treilea pe care îl disputa împotriva lui Garbine Muguruza. Williams a acuzat anumite probleme de sănătate și a fost nevoie de intervenția medicului turneului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 „Nu pot respira”, a fost mesajul venit din partea Serenei. Sportiva de 37 de ani s-a temut să nu leșine pe teren și, la îndemnul antrenorului Patrick Mouratoglou, a luat hotărârea să renunțe, scrie digisport.ro.
Spaniola Garbine Muguruza, nr. 20 WTA, reușise să câștige primul set cu 6-3, iar la scorul de 1-0 pentru ea în setul al doilea, Serena Williams și-a anunțat retragerea.
Serena Williams și Garbine Muguruza se întâlneau pentru prima dată din 2016, când au jucat finala de la Roland Garros.
Garbine Muguruza rămâne astfel în competiția de la Indian Wells 2019, fiind pe partea de tablou a Simonei Halep. Românca a ajuns duminică în optimile turneului, unde o va întâlni pe Marketa Vodrousova din Cehia, nr. 61 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri