Indian Wells. Darren Cahill, prezent în tribune la ambele meciuri de până acum ale Simonei Halep

Data publicării:
simona halep, darren cahill, florin segarceanu

Simona Halep - Kateryna Kozlova 7-6, 7-5. Simona Halep (2 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o pe Kateryna Kozlova (114 WTA), scor 7-6, 7-5. Ca și la primul meci de la Indian Wells, Darren Cahil a urmărit din tribună partida fostei sale eleve, scrie digisport.ro.

darren cahill
Foto: Twitter

Astfel, pe rețelele de socializare a apărut o imagine (n.r. cea atașată mai sus materialului) cu antrenorul australian care urmărește cu atenție partida pe care Simona Halep a disputat-o cu Kateryna Kozlova.

Deși cei doi au decis să întrerupă colaborarea la finalul sezonului trecut, Halep și Cahill au rămas în relații foarte bune.

Simona Halep ar putea avea antrenor la Miami, turneu care va fi în direct pe Digi Sport (18-31 martie). Din câte se pare, Daniel Dobre, care face parte din staff-ul Federaţiei Române de Tenis, o va ghida pe sportiva noastră pentru o perioadă. Nu va fi, foarte probabil, o colaborare pe termen lung, tehnicianul urmând să o ajute în perioada de tranziţie, până îşi găseşte un tehnician cu „normă întreagă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri