Ion Țiriac: Simona Halep are un talent ieșit din comun

Data publicării:
2014 French Open - Day Six
Foto: Gulliver/Getty Images

Simona Halep a cucerit, sâmbătă, turneul de la Wimbledon, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, a lăudat jocul româncei.

Ion Țiriac s-a declarat încântat de jocul Simonei Halep în finala contra americancei Serena Williams și a scos în evidență calitățile excelente ale sportivei din România, potrivit Mediafax.

"Ştiam că dacă va trece de câteva tururi va putea să ajungă sus, s-a antrenat foarte bine în turneu. Nu a jucat grozav la începutul anului, dar aici, după primele trei-patru meciuri, am văzut că merge din ce în ce mai bine. Dacă poţi să o deplasezi pe Serena în teren ai o şansă mare.

Simona a folosit mai mult propriile sale arme, are un talent ieşit din comun, reverul cu două mâini în lungul liniilor. Simona este o jucătoare foarte rapidă, dar nu se deplasează încă suficient de bine, a progresat însă la acest turneu, a jucat cum nu mă aşteptam, a jucat ce trebuia. E momentul ei, al familiei ei şi toţi ne bucurăm pentru acest succes al Simonei", a declarat Țiriac, la capătul finalei feminine, care a durat doar 55 de minute.

Simona Halep este prima sportivă din România care câştigă turneul de mare prestigiu de la Wimbledon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri