Irina Begu o va întâlni pe Maria Sharapova, marţi, după ora 10.00

Data actualizării: Data publicării:
Connecticut Open presented by United Technologies - Day 2

Irina Begu, locul 57 WTA, va evolua cu Maria Sharapova, în primul tur al turneului de categorie WTA International de la Tianjin, marţi, după ora 10.00.

Programat inițial pentru ora 08.00, meciul va avea loc după ora 10.00, anunță organizatorii.

Meciul va avea loc pe terenul central, fiind al doilea după întâlnirea dintre Alison Riske şi Yafan Wang, prevăzută de la ora 06.30, informează News.ro.

Sharapova a pătruns pentru prima dată în Top 100 WTA, după ce şi-a reluat activitatea, în urma expirării suspendării pentru dopaj. Învinsă săptămâna trecută de Simona Halep, în optimi la Beijing, rusoaica a urcat 18 poziţii în clasament, până pe locul 86.

Begu nu trebuia să joace cu Sharapova, ci cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 102 WTA. Însă jucătoarea franceză Carline Garcia, câştigătoare la China Open, în finala disputată cu Simona Halep, s-a retras de la turneul de la Tianjin, care începe luni, din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă, ceea ce a făcut-o pe Irina Begu cap de serie numărul 9.

Românca a preluat locul pe tablou de simplu al Carolinei Garcia, care era favorita principală a turneului şi adversara Mariei Şarapova.

Begu şi Sharapova s-au mai întâlnit de două ori până în prezent, sportiva rusă impunându-se de fiecare dată: 6-0, 6-3, în turul I al turneului de la Madrid, în 2012, şi 6-4, 6-3, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, din 2015.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri