K. Pliskova: Aș fi bătut 99% din fete cu tenisul pe care l-am jucat

Data actualizării: Data publicării:
2017 French Open - Day Eleven
Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, învinsă de Simona Halep în semifinale la Roland Garros, joi, a avut cuvinte deosebit de măgulitoare la adresa româncei, după meciul jucat de cele două la al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

2017 French Open - Day Eleven
Foto: Guliver/GettyImages

„Cred că aș fi bătut 99% din fete cu tenisul jucat azi, dar, din nefericire, am jucat cu Simona azi. Cred că este una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură, poate una dintre cele mai bune la acest turneu. Iubește acest turneu. Pariez tot ce am că Simona va câștiga finala'', a declarat Pliskova, citată de site-ul WTA, după meciul câștigat de Halep cu 6-4, 3-6, 6-3, notează Agerpres.

„Am demonstrat că pot juca împotriva unor jucătoare mai bune, unor jucătoare de top, că pot juca un tenis de înalt nivel, iar acesta nu trebuie să fie la începutul turneului'', a mai spus Pliskova, numărul trei mondial, care a ratat șansa de a urca pe prima poziție în clasamentul WTA.

„Mă bucur că am fost atât de aproape de victorie. Știam și toată lumea știa că jucam ca să devin numărul unu, dar nu sunt dezamăgită de acest meci", a adăugat cehoaica.

O victorie în fața Simonei Halep, i-ar fi asigurat Karolinei Pliskova primul loc în clasamentul mondial.

Halep, numărul patru mondial, o va înfrunta în finală, sâmbătă, pe letona Jelena Ostapenko, iar o victorie îi poate îndeplini două obiective, primul său titlu de Mare Șlem și fotoliul de lider mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri